Hakkımızda

Hakkımızda

Gazetelink sitesi 5 ocak 2016 da kuruldu. Yerel, siyasi, aktüel, güncel ve magazin haber sitelerinin olduğu bir sitedir. Son zamanlarda internet ortamında çok sayıda haber ve gazete sitelerinin varlığı bizi böyle bir site kurmaya sevk etti. Kullanımı çok kolay olan gazetelink.com sitesine pek çok kullanıcı haberlere kısa yoldan ulaşabiliyor. Her geçen gün daha çok kişinin keşfettiği gazetelink.com hiçbir şekilde virüslü sitelerden link almamakta ve bu yönde kullanıcılarımızın güvenli internet gezisi yapmasını sağlamaktadır.

Gazetelinkleri sitesi başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada önde gelen gazete, dergi ve internet sitelerinin rehberliğini yapar. “Arayıp da bulamadığınız tüm linkler burada… Gazetelink.com ‘da !!! ” sloganıyla her geçen gün kendisini geliştirip yenilemektedir.

Amacımız sizlere gazete, dergi, tv, radyo, internet haber, spor, kadın, magazin sitelerini tek bir çatı altında toplamaktır. Bu amacımıza sizlerinde katkılarınızı bekliyoruz. Önerdiğiniz internet adreslerini iletişim sayfamızdan bize ulaştırabilirsiniz. Önereceğiniz internet adresi sayfa yöneticilerimiz tarafından değerlendirilip uygun görülmesi takdirde kısa zaman içerisinde gazetelik sayfamızda ilgili bölüme eklenecektir.
Gazetelink sitesi katkılarınızla da zamanla daha çok gelişerek sizlere daha iyi bir hizmet vermek için çalışmaktadır.

Tekrar hoşgeldiniz!

Hesaba giriş yap

Şifrenizi alın

Parolayı sıfırlamak için ayrıntıyı girin

Yeni Oynatma Listesi Ekle