Uyuşturucu Baronu Behçet Töre’den Halil Falyalı açıklaması: “Uyuşturucu işini birlikte yapıyorduk” …
Sedat Peker’in eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’la birlikte kokain ticareti yapmakla suçladığı Halil Falyalı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Şu anda cezaevinde bulunan uyuşturucu baronu Behçet Töre, Halil Falyalı ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptıklarını söyledi.
Independent Türkçe’den Can Bursalı’nın haberine göre; şu anda uyuşturucu ticareti yaptığı için verilen cezanın infazı nedeniyle cezaevinde bulunan Töre, avukatları aracılığıyla dile getirdiği iddialarında, Falyalı ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptıklarını anlattı.
ORTAK KUMARHANE
Töre, 1998 yılında Halil Falyalı’yla birlikte uyuşturucu ticareti işini yaptıklarını ifade ederek, daha sonrasında KKTC’de ortak bir kumarhane açtıklarını da söyledi.
2001 yılında hapse giren Töre, KKTC’de bulunan International 2000 Hotel Casino’yu Halil Falyalı’yla birlikte açtıklarını, kendisi hapiste olduğu için 2004 yılında otelde kendisine ait hisseleri 10 milyon dolar karşılığında Falyalı’ya devrettiğini ileri sürdü.