Hatay’da takip edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında sıcak çatışma yaşandı. Çatışma sırasında araçta patlama meydana geldi
Hatay’ın İskenderun ilçesinin merkezi Pac Meydanı yakınlarında bir patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesinde polis ekipleri, alınan istihbari bilgiler üzerine bir otomobili takibe aldı. Otomobilde bulunan 2 kişi ile polis ekipleri arasında sıcak çatışma yaşandığı sırada araçta patlama meydana gelirken, İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı hafif yaralandı.
Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.
VALİ’DEN AÇIKLAMA
Hatay Valisi Rahmi Doğan, patlamaya ilişkin bilgi verdi.
Açıklama şöyle:
“Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır.
Operasyon devam etmektedir. kamuoyu bilgilendirilecektir.”